BALTIC INTERNATIONAL BANK SE tika atzīta par likvidējamu un tika uzsākts tās likvidācijas process

Ar Ekonomisko lietu tiesas 2023.gada 24.marta spriedumu Baltic International Bank SE, reģ.Nr.40003127883, tika atzīta par likvidējamu un tika uzsākts tās likvidācijas process.

Kreditoru prasījumi un citu personu prasības un citas pretenzijas pret likvidējamo Baltic International Bank SE ir piesakāmi likvidatoram 3 (trīs) mēnešu laikā no sludinājuma publikācijas dienas.

Kreditora pieteikums jāsagatavo latviešu valodā, vai, ja tas sagatavots citā valodā, tam jāpievieno notariāls tulkojums latviešu valodā. Kreditoru prasījumam pievienojami dokumentu oriģināli, vai notariāli apliecinātas dokumentu kopijas, ievērojot 1961.gada Hāgas konvencijas par ārvalstu publisko dokumentu legalizācijas prasības atcelšanu prasības. 

Jaunzars & Partneri sniedz juridisko palīdzību kreditoru prasījumu sagatavošanā un iesniegšanā Baltic International Bank SE likvidatoram.

Kontakttālr. +371 67283391, e-pasts:

Informējam, ka Jaunzars & Raudzeps mājas lapā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo mājas lapu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.

Uzzināt vairāk